Thursday, October 22, 2009

~aku bangga dgm kamu FARAh~

farah @ che mah @ mata besa dan mcm2 ag la....weh mmg smat minah nie....sbnrnye nk sambung n3 kat bawah nie....berkenaan laki beruk x sedo diri ngan betina x taw malu...hik2...
smlm fara kol...kol2 je cakap..."yann kalo nk marah kat aku ko marah la...tp aku da xleh nk tahan..." dlm aty aku...apekes pmpn nie...pg2 da ckp mcm 2...dea da ade bfren ke???xmungkin...kerana taste dea masih lg mcm shah rukh khan...huh...(mmg gle hindustan...hehehe)
berbalik pada cte td....dea sbnrnye nk gtaw yg dea pg kol i2 mamat n sound gle2....GEMPAK LA CHE MAH....dlm penakot2 pon ade keberaniannye....hehehe...

beginila perbualan antara che mah n i2 mamat....

fara:'weh...aku nk ckp skit ngan ko nie..."
dea:'ape???'
fara:'aku da xnk la ko ngan gfren ko 2 kaco yann lg...'
dea:'ape kne ko nie??'
fara:'asal awek ko 2 g add yann kat fb??nape???nk tunjuk korang bahagie ke???da la weh
yann 2 da cukup bahagie da skang...xyah la ko nk kaco dea ag....'
dea:'ala fara...aku nk kawan je pon ngan dea...salah ke???'
fara:'salah la...dea da nk jd tunang org da pon...yg ko pon...g cte pasal yann kat gfren ko 2 asal???"
dea:'mane ade aku cte...dea tgk gmba yann kat laptop aku...1 folder 2 gamba yann...then dea tny la sape pmpn 2....aku ckp la exgfren aku...(dlm aty aku...woi betina ko da kapel ngan jantan 2 b4 aku putus ngan dea ag ko taw x!!!!)
fara:'da la weh....ko xyah la nk egt2 ag kat yann 2...dea da bahagia ngan life dea...pnat je ko pk pasal dea.....dea da syg sgt kat apek 2...ko xtaw ke mcm mane yann rase wak2 ko wat kat dea dulu...ko egt dea blh tanggung bnda 2 sorang2 ke????(dasyat rrr che mah...)
dea:ko taw x fara...ape aku wat skang nie aku still egt kat yann...even aku kuar ngan pmpn 2...aku egt je kat yann....mak aku akak aku anak buah aku...sume tany pasal yann...even kalo da bawak pmpn 2 blik uma aku...yann gak dorang sebut...ko egt aku x sakit ek che mah...aku yg hadap nie lg sakit...tp ntah la...yann 2 da mmg xnk kat aku...xpnah aku nags sbb pmpn tp sbb yann aku nags...ko x pk ke sume 2 fara...'
fara:'masalhnye dulu ko yg xnk berubah..yann da trime ko ko wat prangai gak...aku egt ko da brubah...tp x gak...da la...ape yg pntg..aku da xnk ko kaco dea ag..jgn la nk pnjg2 cte....'



cani la lbh kurang conversation dorang...kalo tetnbah skit 2 sory la fara eh...tapi lbh kurang cani la gak kan...heheh...

ape pon fara...aku salute sama kamu....mmmmmuuuaaaaxxxx!!!!!!!!!!!

4 comments:

ChePah said...

tu namanya kawan yg baek sanggup tlg kita bila dlm ssh kan..aku pun cukup nyampah kalo hal ex2 ni kua..gangu life org ja tak tentu pasal sana sini gadoh..ex ni dh srupa mcm virus ohh hehe..nway jaga hubungan lelok so that apa2 ganguan pun dpt dielakkan :)

mr and mrs sapic said...

2 la...xsgke fara cm 2..ko pon tawu kan dea 2 jenis gelabah x tentu pasal..hehehe...2 la...bkn virus ag da...da mcm parasit da aku rase..hehehe...thanx...same goes 2 u...jage en I bek2....=)

Fatt.Nazz said...

go go cek mah~~~
go go cek mah~~

(sambil buat gaya pompom girl sambil pegang pompom..hehek..)

affzan_miss_nunk said...

pergh hebat cite ko ni yan..ehem2