Tuesday, December 08, 2009

~blur seBLURnye~

*cm nie la aku kat opis...tgk je org wat keje...huhu

semalam kan...genap la sebln aku jd tunang org....huhuhu...da sebln aku pakai cincin yg sgt santek nie...even kdg2 aku x pakai pon...hehehe...n tok meraikan anivesary ktorg yang ke SEBULAN....aku masakkan macaroni chese tok my honey bunny...hehe...tp gamba x sempat pon nk snap...sbb.......skang nie...aku la minah blur di dunia.......


aaaaaaa.....series...aku amat blur.....





kdg2 aku pon x taw ape yg aku wat...


kdg2 g keje aku lost x pk ape2....


kalo ade org ckp ngan aku...mmg delay gle tok aku bepk...


tyme meetin ntah kat mane la otak aku pg...


ble bos tny pendapat....ape ntah merepek aku jawab....


ble org ajak aku g mkn....aku blh ckp kenyg even aku xmkn ape2....



smp la semalam membe aku kol nags2.....


tp kol x ckp pape2...


yg aku dgr dea nags je.....


mmg sepatah haram aku x phm ape dea ckp....


laz2 aku ckp....


"nim saba eh...ape pon aku syg kat ko...."


dan kemudian dea ckp...


"aku x kuat mcm ko T"(kawan aku anim 2 mmg pggl aku T je...)





dan secara tbe2...aku temenung lg....mmg sah la aku minah blur bln nie....


aku tepk yang......still ade lg org egt aku kuat smgt...walaupun sbnrnye tidak.....huhu


kuat smgt ke aku nie????


mebe la.......sbb.....laptop aku ilang pon...aku blur 2 3 ari pas2 ok da....


aku putus cinta ngan xbfren aku kol 3 pg... kol 9 pg esoknye aku kapel ngan mr sapic...hahahaha


mmg xsempat nk sedih la kan....





tp sebenarnye.........aku lgsg x kuat smgt....kalo xde mr sapic la....ntah ape la jd ngan idup aku...


sbnrnye dr kecik smp besa....aku mest kne ade besfren laki sbb mcm mane aku ade problem pon...even yanna ade,farah ade.....aku tetap carik laki...


dulu iwan jd besfren aku...tp pas dea wat taik kat membe aku gak....mals da nk layan dea 2...pas2 dapat awek cm poyo je kan...lantak ko la iwan...





kat U...mr sapic jd besfren aku...las2 jd tunang aku..lme2 jd laki aku....huhuhu...


idup nie mmg xleh jangke.....


so.............aku arap sgt....blur aku nie akan ilang secepat mungkin...


bawu aku tawu...BLUR nie satu penyakit yg lg hebAT dr bARAH PAYUDARA.....hahahaha





4 comments:

butterflyana said...

hahahaha.
mcm2 aku rase bila baca entri ko ni weh.
semua ade.
erni la, aku la, mangkuk hayun bangla tu la...hehehe.
ko jgn blur2 weh. mcm pelik je kalo ko blur2.

p/s : awek si bangla tu kan, dia dah ade belog. aku check kat nuffnang selalu gak dier view blog aku. cehh meluat!!

hehehe. :p

sue said...

mengancam panahan blur eh.hoho

Fatt.Nazz said...

hahahaha~~
tu diaaaa...minah blur yg sterusnye...
hehehe...

mr and mrs sapic said...

yanna//aku pon x paham ape yg berlaku weh....blur yg amat.....kalo ade org kol aku...aku diam je..huhuhu...sengal gle...