Tuesday, August 03, 2010

~~mamat nie la~~



f : wei ko dok bangi kan

m : "muke blur" * dalam aty mest dea ckp minah nie sewel ke ape*

f : btol x ko dok bangi? ade membe aku ckp ko dok bangi..

m : a`ah nape???

f : *sambil hulur phone*

ko bg no ko..nant aku nk blik uma aku kol ko..uma aku kat rembau...

m : *muke betambah2 blur..* "tp bg gak no kat aku..hahaha"

f: thanx r..uma aku kat rembau..takot nk blik sorang2..nant kalo aku nk blik uma ko..kte blik sesame eh..ko tron ktm bangi aku tron ktm semban.."bapak r aku..xknal da bg phone soh taip no"hahaha

mamat nie la yg aku terjah mcm org gle siap mintak no phone..dalam aty aku sbnrnye aku rase mamat nie poyo abes...da la ske letak pen kat telinga..pas2 kalo jalan mcm dak pmpn xd muke..xpandang lgsg..pape btol..xde la smp menyampah tp jelik skit..pahal mamat nie..poyo gle...padehal 1 class kot..senyum la skit..tp las2 ble dea senyum aku siap ckp kat membe aku..ptt x senyum..gg terabor..hahaha..

tp ade 1 day 2 aku mmg sgt2 terdesak...nk blik uma....tp xreti cane nk blik..mmg sgt2 memerlukan pertolongan..las2 ade sorang membe aku nie suggest..

"ko blik la ngan apek nek tren..dea dok bangi...ko tron la kat semban smp semban soh ayah ko amek..."

so aku pon nekad..disebabkan aku xnk org ckp aku gedik mintak no jantan kat org laen...jd aku terjah mcm org gle dgn slambenye..hahaha..laz2 dapat gak k..mase 2 dea pakai no 017-XXXXXXX...lupe da no 2..hehe..

so stat ari 2..aku blh di katekan selalu blik ngan dea..pnah skali 2 blik..dea siap tayang gamba gf dea kat aku..xleh blah..sbnrnye aku yg gedik nk tgk..tp pas2 aku yg sakit aty..pehal ntah..hahaha..

ktorg mmg sgt rapat semester 1..tp lme2 da jd kurang sbb aku ade bf..tp ktorg still contact..msg plg slalo la..kdg2 aku kol gak..windu nk blik ngan dea...tp mamat nie lak jual mahal xnk blik ngan aku...

so kisah persahabatan kami berjalan la selama tempoh pengajian kat utm...eceh...apek n yanz..slalo bg cute msg kat dea pasal friendship..hehehe..dulu pakai cute msg beb..hahaha..yg xleh blah 2 rupe2nye dea simpan cute msg yg aku bg kat dea..gmba aku pon dea simpan..*feeling agak touchin disini...=)

smp la pada suatu ari aku ade krisis ngan ade sekor jantan 2....apek mula la memainkan peranan sbg kawan yg sgt baik..mcm2 nasihat la dea bg kat aku..samaada simpati atau usha line..hahaha...tp series..waktu nie la aku mmg rapat ngan dea...farah pon aku campak tepi..hehe...

[laz final paper]

m: yan aku nk blik uma jap amek mama aku..mlm kang mama aku dtg amek brg...

f: ok.."muke sdih je sbb kne pisah."

ttbe botak dtg..

"apek aku anta ko blik uma la..bawak brg ko skali..mlm kang leh lepak2 ag.."


f: "pastu aku ngan muke xmalu.." leh aku ikot x???

m: btol??

f : btol la..

maka aku ekot dea blik weh..smp bangi...

smp je bangi...mama,abang,adik pmpn dea,adik laki dea muke plik je tgk aku...terasa cantik sekejap disitu..hahaha..tp dalam aty pehal dorang nie...apek nie xpnah bawak pmpn ke...smp yg xleh blah mama die masakkn mee goreng time 2..wallaweh kemain masin...botak siap ckp.."yan ko dtg la nie mama dea masak masin.."

mlm 2 ktorg lepak kat damansara...OK!!!!! everithing stating here.....

aku da rase laen k...series laen..indah weh waktu mule2 nk declare...sgt2 indah..hahahaha...aku mmg xkn lupe care dea declare aku...sgt2 romantik tok budak ngah skolah...hahaha...msg je weh...tesedak aku time 2..."would u b my gulfren???"


statin dr ayat nie la...apek jd bf yanz...tp even kapel ke tunang ke...ktorg still mcm besfren...ble betengkar..."kepale otak ko"..."pg mampos"..sume kua..hehehe...apepon..mamat nie je la yg blh handle aku....tahan ngan angin aku nie..tahan ngan peel aku..tahan ngan bebel aku...


so sblm pmpn laen rembat dea...bek aku kawen dulu ngan mamat nie...

apek 30.10.2010 nie aku jd bini ko..so ko pon jgn menggatal ngan betina laen k...dah 2 je!!


2 comments:

Pije. said...

eh.bongok la kau ni.
taip la abes2.
hahahha

mr and mrs sapic said...

aku xabes edit ag kete da smp pggl ku pulang..jap nk edit la nie..