Wednesday, September 29, 2010

semak sesemak semaknya

aku taw la mr sapic 2 bkn engineer,aku pon juga bkn engineer...ayah aku juga bukan pegawai besa...bapak mentua n mak mentua aku je pengarah n pegawai besa...tp ade kne mengenakah???xde pon kn....
jd wahai pmpn...xpayah la ko sebok nk tny handbag coach aku 2 ori ke x...ko jgn smp aku tunjuk series no handbag 2 ...jgn smp aku tayang paper bag aku bli handbag 2...jgn smp aku tunjuk resit la pmpn....aku rimas la...rimas sgt..... aku xpnah kesah pon org pakai handbag ori ke x... tlg la pmpn... ko jgn la heboh naw.... ko jgn smp aku bli caoch poppy...terbeliak bijik mate ko kang...
*woi pmpn...aku admit aku xmampu nk masok butik coach kat pavilion ke kat ou ke...aku bli handbag nie kat oversea k...soh membe blikan...ko nk rase pakai handbag ori kan...kawan la ngan org yg byk duet g oversea tiap2 bln...trus dr butik kat paris 2 ha....(manusia mcm nie pon ade).....


2 comments:

butterflyana said...

apo yg marah bona ni kak...

mr and mrs sapic said...

ade la hamba allah nie...semak je...da kate tok hantaran...kne la bli yg elok skit kan...heboh...myampah aku... mentang2 anak org kaye...blagak sgt...boring tol aku...