Wednesday, November 16, 2011

elok? xelok? elok? xelok?


coklat2 nie dah setahun....sekor semut pon xde nk makan..melting pon x...dasat sungguh....elok lg x eh??[soklan mintak lempang]

dulu kan...ade la sorang tu kan...dea suke bg aku 1 coklat 2...cabdury roses... mase dea bg aku dulu dea slalo ckp coklat nie xde kat malaysia....sebab dea ckp mcm 2... aku pon gune wrapper coklat 2 letak kat cover buku add math aku... ala dulu2 kan org suke wrap buku ngan poster la..kalender la...aku wrap gune wrapper coklat 2...yanna ko egt x??? buku add math aku 2...egt la tlg la egt...=) dan smp skang aku simpan lg buku 2 kat uma mak aku...tp tu la laz aku wrap buku gene material selain pembalut buku..hehe...owh cadbury roses....miss u... *coklat ye...bukan org yg bg tu...  @____@







............................................................................................................................................................................

# ttbe teringat zaman skola....rindu nk makan dalam tray kat dm...








3 comments:

butterflyana said...

hahaha..mestila ingat.
tapi unik ok. tak la rase skema sangat tengok buku rujukan tapi pembalutnya artis2..pastu nak bawak buku tu pun rase bangge je..haha..

laskar pelangi said...

wah wah! siapakah jejaka yang kasi coklat tu haa? =D

aTy _faRed~ said...

alaaaaaaaaaa....teringin makan coklat tetibe...nak kuar kedai jauh...hurrmm...