Tuesday, November 15, 2011

rombongan kak mah ke rumah kak yan

nie cite sabtu lepas sebenarnye...tp baru harini la xbape nk bz so spent la mase skit nk menghapdate blog nie ha...

bebudak nie...si sapik n che mah nie konon nk tebus dosa la kan sebab ziyad dah 4 bulan baru nk dtg tgk so baek la punye plan nk datang uma sabtu lepas.... sampai pon dah petang...tp bagus la jugak datang petang..kalo x mawu tekangkang wat keje uma pg 2... tp datang ptg pon aku xmasak langsong...beli kek je kat kedai..pastu che mah pon bawak kek jugak...bawak la kepsi ke piza ke bes skit..hehehehe...=)

dan harus lah datang bawak adiah kan...kate 1st ddp 11 05/08 baby...hehehe...(ddp 11 tu name kos n name seksyen aku n mr sapic mase study dulu).. tp lupe la pulak nk snap gamba adiah...=) apepon thanx korang...
sembang2 pongpangpongpang.....ktorg plan nk sambung sembang kat tanjung harapan kat klang tu ha...memalm engko bawak anak g mkn ikan bakar...sanggop......

lepak2 makan kek je la tetamu ye...=)
pas maghrib aku n ziyad pon siap2 la... bebudak nie b4 maghrib lg dah siap...semangat... dah kate ade baby kan...plan pas semayang maghrib laju2 gerak tp laz2 nk dkt kol 8 gak baru ktorg gerak... ble da ade baby nie harus la ekot mood baby...kang bad mood kang nk jalan pon xde nikmat....


mama dan ibu kamoo ziyad....


b4 nk gerak 2 sempat wat family potrait...mcm hari raya la plak kan....

odw ke tanjung harapan rase lame sgt sebab perot aku lapa gle... tp naseb baek la xtvt gosiping ngan kak mah mengurangkan pale otak aku pk makan...=) tambah plak masok2 je kete ziyad teros lelap...very da heaven...

sesampai je kat tanjung harapan....laju carik tempat duduk...da la b4 2 nk carik parking payah hamat.... laz2 soh mr sapic drop ktorg btol2 depan pintu kedai...layanan sangat istimewa disitu...=) 
kat sane aku malas nk g pilih2 binatang ape nk makan...sebab kang kalo ikot nafsu lapa aku sume aku amek...so aku n mr sapic dok sajo...bia dorang pilih...aku kan jenis rembat je sume....

one happy family...ziyad peraq tgk org....
sementara sume laok sampai masing2 wat pangai mengong untuk mengelakkan penyakit naik angin dtg sebab makanan lambat....

sorang peniaga berjaya dan sorang lg bos yg eficient

wajah mereka berdua mmg seiras...wakakakaka *jgn marah ye kak mah

wanita wanita lapar - air aku dah habes...
lelaki penyayang
makanan lom sampai sume lg...so perah lah limau kat air asam dulu...
time nie capik ckp pangai aku dah mcm mak-mak sebab perah limau segala...hoi mmg dah jd mak kot...dorang nie kan..sampai skang xcaye lg yg aku n mr sapic nie mmg dah oficially ayah dan ibu...papentah...jgn perasan mude eh..hehehe...

dah kate lapa gle kan...sampai gamba makanan sebelum makan mmg lupe gle nk amek pas mkn baru teringat...pangai mmg buruk kan...=)


licin licau..kangkong je xabes sbb xsdap...
bapa mithali

ibu jelita...hahahahahaha
ble dah kenyang....mate pon dah ngantuk... plan2 sume nk balik uma...laz2 atas hasutan mr n mrs sapic...dorang g uma ktorg balik...tdo siap..hahahaha...esok baru balik...papepon korang...thanx...len kali datang lg...opppssss lupa thanx sebab banje makan...weeee


#ending entry nie mcm tergantung je...BELASAH....hehehehe










3 comments:

YOUNG COOKIES said...

argh.. tekanan... uncle piddy pun tak dtg tgk ziyad lg huhu.. che ma tak ajak pun

mr and mrs sapic said...

hehehe..laz minit plan...ang kan sebok manjang skang...dah dapat moto baru???weeee

Fateha Firdhaus said...

mokcik!! kurus nampakkk...kekeke...sory x dpt join jgk aritu..huuuu....