Wednesday, August 15, 2012

2012 EID

Sticky Post
sampai hari raya nanti =) 

kepada semua readers dan juga followers SELAMAT HARI RAYA..
maaf zahir dan batin..
raya nie jgn makan byk2.. ;)





wishes for this year..

  • say no to biskut raya.. or satu hari rasa satu je kuih raya.. jgn satu rumah satu.. kuih raya adalah banyak butter kan.. so silalah makan secara berhemah.. =)

  • sebelum pegi jalan raya kat rumah sedara or kengkawan makan dulu kat rumah siap2.. makan kenyang2.. atau makan kenyang2 rumah yg pertama tu.. kat rumah yg lain minum air je.. dan dengan harapan rumah yang akan dikunjungi tu hidang kuih raya je.. bukan laksa johor, soto, spagethi or wat so ever.. eh kalo hidang pon nk jeling je.. bia mr sapic makan.. aku jaga ziyad... =)

  • dapat makan ketupat daun palas di pagi raya..

  • dapat pergi rumah sedara yang jauh..

  • dapat jumpa yanna....

  • farah dapat balik kg sebab sekarang dea tengah site visit kat penang.. sungguh kesian wanita itu..;)

  • duit raya yang kami laki bini spend cukup.. kalo xcukup maka sengkak la di pertengahan september.. hahaha..

  • ziyad jd orang kaya sekayanya lg.. * over kan mak ko yadyad..

  • dapat memakai semua baju raya yang gojes2 di mataku itu.. walaupun murah tp sunat kan pakai baju baru.. wink2...

  • dapat mengekalkan berat badan agar tidak naik secara mendadak...

arap2 tercapai la.. btol2 macam azam 1 Malaysia dah nie.. hahaha






 love.till end.

3 comments:

Reena Onn said...

Alaa... comelnya. Dia dah ada baby ye? Selamat hari raya awak :) semoga tercapai segala impian. Hehehe

~queen of the heart~ (^_^) said...

assalam...hye,anyway selamat hari raya...sy kwn skolah rendah syafique..cmni,ktorg dh lma dok cari syafique coz nk wat reunion.alhamdulillah terjumpa blog ni...blh x mnx cntct no awk if ktorg nk wat reunion nnt sy gtau awk je la mrs sapic hehe.or i leave u my hp no so that u can contact me 0174064623 or if syafique nak contact ask him to contact fifi(his best fren actually) at this number 0175777078 and u also can join our reunion =) selamat pengantin baru n smoga bahgia selalu (^_^)..kmslam kat syafique gtau dia kak pah kmslm (if he still can remember his friends)

~queen of the heart~ (^_^) said...

assalam and hye...selamat hari raya.anyway sy kwn syafique msa skolah rendah(sekolh kbgsaan mergong 2,if he can still remember) .cmni,sy n kwn2 yg len dh lma cr syafique ni coz nk reunion.alhamdulillah jmp blog ni and thanx to u,so blh x awak inform kat syafique suh die contact member die fifi(his best fren actually) at this number 0175777078 or u can call me at this number 0174064623 (cik pah).u also can join our reunion.take a good care and baby korg cute sgt hehe.hope sy akn dpt feedback dr awk,kimslm kat syafique