Wednesday, July 17, 2013

fewword wednesday : weekend with ziyad



haaaaa
nak jugak...
org sibuk buat wordless wednesday...
aku buat fewword...
hahaha


acc....
sabtu ahad aritu mr sapic keje...
so kami berdua mmg idok le kemana mana...
kagum dengan diri sendiri x ke mana selama dua hari...
kagum btol la...
tp aku rasa kalau dah masuk ari ketiga mmg blh meroyan....



whole day lepaking je la ngan ziyad... nk kuar berdua mmg blh batal puasa aku... skang ziyad suka lari2 sana sini... pg la mana pon.. mesti nak lari...so bek xpayah... dok umah sajo...


tgk cerita upin ipin, boboboi and rio sebanyak 56324174815921831 juta kali pon tak boring...



ini tgk mood... kekadang kalau aku suruh bukak buku dia ok... tapi kalau mood nk main kau suruh bukak buku... mmg dia campak la buku tu jauh2...


part paling aku suka... kalau bg dia tido dekat tempat paling dia suka lepak...mmg lama la dia tido... so aku blh la kemas bilik....


mase kemas bilik... teringat nk tgk few baju yg aku dah beli few months back.... baju ni saja aku bli besar so nanti leh pakai raya.. ada yang aku beli dr bln 4 lg... gle dasat..... sampin anak n bapak pakai je yg dah ada sebab muat lg... dan aku baru perasan semua baju ziyad t-shirt je.. kemeja yilek... hoih... kene gigih ni nk membeli lg... 




ker tunggu atuk,wan and nanny beli...
korang rasa cane???
hahahaha







2 comments:

yana lyana said...

ziyad dah nampak panjang..

azeanty anuar said...

gambar sahaja.... fizikal biasa je... tp xtaw la nk cakap...sebab tgk dia ari2 kan...