Friday, November 08, 2013

supper at cafe lavinda senawang

asal rajin sangat makan luar ni..
x masak ke ape...

acc aku masak je...
just malas la nk snap gambar.. kang laki ku jeling...
so xkosser...
tangkap gambar makanan kat kedai pon kena jeling..
kalau kat rumah siap pakej perli ok...
ala lgpon kalau kat rumah aku masak main campak2 je...
so resepi pon main campak..
kang ada yg tanya resepi... lupa dah ingredient dia ape..
kan dah pening nk pk balik (alasan kau kan yan)


ni cerita isnin lepas...
balik kerja tros balik rumah mak kat senawang sebab selasa tu kan cuti awal muharam..
ingat selasa tu nk g jumpa anis.. kawan masa duduk berek dulu..
sekali anak dia warded sebab jaundis.. 

malam isnin tu.. lepas dinner kat rumah mak..
baru perasan pampers ziyad tinggal selai..
so gerak pg giant beli.. then pg supper...
aritu perasan kat ig member.. bgtaw kat senawang ada cafe baru...
so meh la kita try...



dah ko dapat laki keding.. kisah apa dia lepas dinner nk supper plak.. pastu jangan la salah kan aku kalau aku gemuk... huh...


ni aku n ziyad share... banana chocolate cake... cake2 dia semua macam SR jugak.. just saiz dia gabak2... 1 slice RM 8.00..

 siap ada meow2 gitu...


ni latte kalau xsilap aku.. harga lupa..


chicken chop..
ok la portion dia.. portion utk org yg nk lepak2.. minum petang or supper...
not too big...
mcm snack pon ye gak...
harga pon lupa.. sebab masa makan sini aku pms..
so malas nk amik port sangat...


anak beranak...
ziyad slamber ngan baju tidor je...
nmpak sgt dekat ngan rumah...
;)


ni gambar depan caffe...
sebelah zanrias butik...
kalau nk lepak2 sini ok la...
sebab dia mmg santai....


#acc kepala aku ngah pening... taip sambil pening.... aku rasa ayat aku pon tonggang tebalik...



4 comments:

yana lyana said...

nanti nak terjah situ gak. Jom lepak same lagi?

lieyalatif said...

menarik nampaknye...menu pun nampak menggoda....dulu rajin gak supper...tapi sejak kadar metabolisma dah renda ni tak berani dah supper heheeheheh

zean anuar said...

yana : aku on je.. nanti free.. kita bawak laki memasing yeeeee

zean anuar said...

lieya : tu la... ikotkan xnk supper.. tp nk wat cemana.. dapat laki bela cacing kerawit... ;)