Friday, September 11, 2009

~i miss mr sapic~

blh x kalo aku kate aku rindu kat dea???padahal td ktorg g opis sesame....aaaaa...seriously rite now i miss him damn much...td aku tgk v.clip ktorg...record tyme dea nyanyikan lagu guardian angel tok aku...bes sgt tyme 2...comel je tyme dea men gitar n nyanyi lagu 2...
sbnrnye ble jmp ari2 lg blh wat rindu ble pisah even sekejap...
plus jap g aku nk blik rembau...
tp dea x ekot sbb nk bli barang hantaran skit...so kalo dea ekot x surprise la kan..huhu...


nape ntah...ktorg semenjak dua menjak nie..kdg aku rase relationship ni da laen..da x mcm dulu...either kami da semakin matang atau pun..ntah la...kdg2 aku rindu sgt kat da real apek...
sgt cool and innocent...ya......hes my bfren rite now....dea xleh la layan aku mcm dea layan aku dulu kan...x kesah je ape aku nk wat...ready je bg pendapat ble2 pon even kdg2 aku rase pndapat dea 2 x masok akal btol...

when im call as mrs sapic...makanya...segala ape yg aku nk wat kne la tny dea dulu kan..nk kuar ngan sape kne repot kan...seriously aku x kesah ngan sume 2...dat shows hes luv me rite...akan tatapi..............
aku xtawu kenapa ttbe aku rindu sgt kat dea....pasal ape pon aku x tawu...




















*
































































































































































*














































































































*


























































































*
sory la wat cte tegantung...aku arap ble mr sapic bace blog ni dea pon dapat rase ape yg aku rase...n kepada korang yg da bace...sory la kalo meluat.....(dammmmm serious mood sedih nie.....)

gambar nie tyme aku 1st tyme tdo uma mr sapic..dea nk g keje n aku nk blik uma..sbb pas 2 ade clas...

1st official dating..kat mid valey...

tyme nie uma mr sapic wat kenduri doa selamat sblm dea n abg dea grad kat skudai..

snap b4 mr sapic nyanyikan lagu guardian angel 2 tok aku

shopin b4 g skudai...bli baju tok convo....

even gamba2 nie ade yg xtrang n kdg rase klaka je tgk...but damn serious...its really memorable

2 comments:

butterflyana said...

yanti...aku nasihatkan ko cepat kawen ye...mcm org dah kawen pun ade ak nengok..jauhi yang bukan2 ye yunk..huhu..
semoga bahagia.

mr and mrs sapic said...

amen...mintak jauh...semoga berbahagia kpd kamu jua....