Friday, September 11, 2009

~d tag oleh akak brutal~


1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

#mr and mrs sapic...sbb my honey name sapic kan...xkn nk letak name org laen lak..huhu..sbnrnye berasal dr idea mr and mrs smith..huhu..(kalau kau brat pitt akulah angelina jolie nye...hahaha)

2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

#mrandmrssapic.blogspot.com.....kerana kami berdua nie adalah antara pelupe tegar...jadi xyah la pk byk2...samekan je name blog and name link...huhu

3)Apakah method penulisan dalam blog anda?

#mule2 sbb tensen...xtawu nk lepas kat sape...kat mr sapic rasenye da slalu ulang bnda same smp ayat dea laz2..."saba je la b"...isk2..so wat la blog...maka segala cerita aku adun menjadi doh yg sgt sedap...(stat merepek da nie..huhu)...so blog ini ku tulis untuk kamu mengenali diriku...supaya org yg rase aku ni sombong at da 1st sight,poyo,mengada da segala2 nye... tahu bahawa akulah org paling bes d buat kawan...hahaha...(kawan2 ku tlg la agree...hehe)...I LOVE GLAMOUR...ahaks!!!! (yann mengucap yann...:))

4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

#neva!!!!!!!

5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang TAG anda ini?

#mule2 bace ala comei nye blog dea....kemudian tros aku memfolo blog dea...seorang akak yg sgt brutal dan pnah memback up aku waktu aku gadoh ngan somebody dulu...sayang kak zeyla... U ROCK GURL!!!!!

3 comments:

Fatt.Nazz said...

seperti yg ku katakan..sume tgh on the way..termasuk la kad jemputan pon on the way jugek...mklum laa..wt sndri jek..hahak...

zyLa said...

brutalnya saya..ahahaaa

mr and mrs sapic said...

huhu....da jd feminin ke skang???