Wednesday, March 06, 2013

dah jumpa tailor yang ok kat BBB





dah lama kan duduk Bandar Baru Bangi...
now baru jumpa tailor yang ok dan berkenan di hati...
b4 diz tailor ntah pape...

service not ok...
kadang2 dah pg pastu ckp xsiap lg...
mmg tensi gile....
dah..
usah dikutuk lelebih tailor itu...

skang cite pasal tailor baru...
bnda yang aku paling puas hati....
tukang ukur (tuan kedai) dea paham apa yang kita nak...
plus... dea try buat apa yg kita nk n buat ready tok bg other suggestion...

bila baju dah siap...
try n if kita mintak oter... dea ok je...
xde la buat muka ke...
menyampah kan..
kalo kita mintak tambah dat ke... potong sikit tangan ke...
pastu buat muka...
so far..
kak zhini ni dea ok...
kak zhini ni owner kedai ni la...




sign board depan kedai...


nie lagi yang aku suka... sistematik sgt... so blh egt baju siap bila.. prepare duit siap2... 

haa... kat kad ni pon ada alamat..



dalam kedai....
malas nk snap byk2...
sebab design kan pnc...
ni pon xtaw la...
kalo kene saman mampos aku.. hehehe



suami... hehe


kene bawak dea ok...
sebab dea kan alexender J i...hahaha
ni auditor ni...
ok ke x...
ketat sgt ke...
bla bla bla


dan ini paper bag boutique ni...
nk kumpul banyak2.... kakakaka



p/s: kain baju raya dah start kumpul.... ;)







7 comments:

CeqGu said...

Wahhh sgt sistematik......mmg pyh nk jumpa kdai jahit baju yg best

lieyalatif said...

wahh best laaa...siap dpt tau dah tarikh bile nak collect..senangkan gitu...

Eliy said...

Salam, harga dia ok tak? if kebaya below rm100 tak??

Eliy said...

Salam, saya nak tau ni.. harga dia ok tak?? kadang2 ade boutique amik tempahan kebaya rm200.. so nak tany pricing boutique ni camne pulak.. :)

zean anuar said...

hmmmm saya tempah kebaya jugak utk raya ni...
dia charge RM 75.00...
basic kebaya la... xde lining semua tu...

=)

noora said...
This comment has been removed by the author.
Tuan Ayu said...

Dia amik upah oter baju x. huhuhu