Tuesday, September 01, 2009

~mari mengenali cik joyah~

sbnrnye arini ade byk keje...tp malas gle nk wat...so edit blog ag bgs...skang nk edit tagged...thanx kepada org yg bg tagged...
1. Berapa umur anda?
22 tahun 4 hari..
2. Anda berasal?
dilahirkan di maran pahang,kecik2 dok kat kuantan pahang..smp skola tadika...
pas2 pindah seremban...dok c2 selama bape belas tahun ntah...skang uma mak ayah kat rembau...tp aku akan pindah semban blik...cnfm..huhu
3. Berapa adik beradik anda? Anak yang ke? Brp lelaki n perempuan?
anak pertama...ade 3 org...sume pmpn...dats y slalo gadoh... *da leader...huhu

*nambar dua
*yg plg sengal....
4. Sekolah terakhir anda?
Sekolah Menengah Teknik Tuanku Jaafar,Seremban.
5. Bila terakhir anda memotong rambut?
6 bln lepas kot...tp trim je...sayang nk potong..

6. Shampoo apa yang anda gunakan sekarang?

mcm2...ekot ske nk pakai yg mane...men tibai je asal blh yg ade kat bathroom 2...

7. Anda gemar menjahit? Kalau tidak nyatakan sebab

ske gak la...jahit manik...wat cross stich...tp kalo gne mesin pandai jahit sarong bantal je kot...hehe
9. Apakah kerja rumah yang paling malas anda hendak lakukan?
buang sawang kat siling...bosan btol...2 la bnda mak plg ske soh aku wat...

10.Sila ambil gambar beg yang anda bawa pergi kerja...






11.Kemudian, sila ceritakan sedikit apa yang terkandung dalam beg anda.

purse,coin purse,handphone,kunci uma,kunci opis,kunci kete,tisu,inhaler,lip balm,lipstick,compact powder(mr sapic slalo ckp beg aku mcm beg doremon...huh)

12.Nyatakan sebab2 anda suka beg anda itu
sbb poket ade g...sbb mr sapic blikan..sbb mcm2 blh letak...

13.Sila nyatakan kenangan manis atau apa2 yang istimewanya beg itu pada anda
special sbb aku berjaya nengepau mr sapic..huhu

Sila tag orang yang laen
1 fatt
2 kak zeyla
3 pijah
4 kak pah
5 kak zeyla nye adik....
n sesape nk nk tagged...

6 comments:

ChePah said...

muka adik ko yg las sjibik fotostat muka ko..tym ko konvo dulu aku pelik asal ko pakai vogue giler..upenye tu adik ko..hehe

mr and mrs sapic said...

like sister like sisters...hehehe

Fatt.Nazz said...

psssssttt...hey babe..
nk tgk x gmbo kite trial mekap aritu?
klu nk,kite anto kt email nnt...
tp ko jgn ar gelak..kerna..bile dh kne mekap,daku bkn seperti fatt yg anda kenal..
hehehe...

zyLa said...

ak ku settlekan tag anda ni..eheeee

Fatt.Nazz said...

ok! dh wt dh tag itu~~

Fatt.Nazz said...

thanx byk2 la yann bg kite wt tag ni..
kerna..dgn tag ni yg ade soklan skolah terakhir tu,jd jejak kaseh jap cuz rupe2 nye ade je blogger n follower kite ni senior n junior kite..ahaks!~~